Антония Петрова отново демонстрира пренебрежително отношение към „простолюдието”

По всичко личи, че скандалната миска Антония Петрова се е взела много на сериозно.

Антония Петрова, която след като стана миска се сдоби с прякора „Мис Крокодил” се изцепи, че е много богата и не общува с „простолюдието”. Тя не пропусна да подчертае, че мъжът й – руският богаташ Александър Бередин разполага с изключително много пари. Похвали се и с колекцията си от кожени палта, както и славата, с която е успяла да се сдобие (макар и печална).

[caption id="attachment_436722" align="alignright" width="300"]Антония Петрова отново демонстрира пренебрежително отношение към „простолюдието” Антония Петрова отново демонстрира пренебрежително отношение към „простолюдието”[/caption]

Мис България 2009 – Антония Петрова бе категорична, че изобщо не й пука от това дали я обиждат или обсъждат и, тъй като според нея е заслужила всяко едно от кожените си палта в колекцията и няма за какво да се срамува. Тя бе категорична, че не дружи с хора, които са под социалното й ниво, допълвайки, че с Александър Бередин имат много приятели. След като с брака си за руския милионер, Антония Петрова стана представителка на хайлайфа, тя смята, че хората, с които общува трябва да са на ниво и в никакъв случай да не са по-долу от социалния й кръг.

В интервю с журналистката Кристина Патрашкова, Антония Петрова заяви, че не изпитва срам от това, че демонстрира висок стандарт на живот и смята, че останалите нямат никакво право да й завиждат за това. Миската е на мнение, че е заслужила всичко това, което притежава към днешна дата. Тя подчертава, че зад заслугите й не стоят разходи по заведения, а трудът, и старанието, които е вложила в ученето, както и в работата си по постигане на поставените цели.

Макар Антония Петрова непрестанно да се хвали с колекцията си от кожени палта, тя категорично отказа да назове точния им брой, но пък не пропусна да подчертае, че са много. Мис Крокодил не пожела да назове и стойността им, но допълни, че Александър Бередин често й прави подаръци и без поводи. В заключение тя посочва, че няма скъпоценен камък на света, който не притежава, пише pik.bg.