Виктор Калев се раздели с приятелката си

Актьорът Виктор Калев се срина тотално.

В причина за срива му се превърна фактът, че не можа да се радва дълго време на новата си любов.

Виктор Калев отново е сам, след няколкомесечна връзка, а любимата му го заряза броени дни преди Деня на влюбените. Мълвата носи, че актьорът и неговата любима се скарали жестоко заради роднини и оттогава не си промълвили и дума. Колегите на Виктор Калев от „Шоуто на Слави” разкриват, че няма шанс двамата да се сдобрят, а актьорът се е сринал заради поредната драма в любовния му живот.

[caption id="attachment_438086" align="alignright" width="300"]Виктор Калев се раздели с приятелката си Виктор Калев се раздели с приятелката си[/caption]

Според близки до Виктор Калев, той бил хлътнал до уши в младата брюнетка. Той не пропускал нито един шанс да погледи любимата си и да я накара да се чувства като принцеса.

Само преди няколко месеца Виктор Калев събра кураж да разкрие любимата си пред обществото. Двамата бяха уловени от папарак на „ПИК”. Малко преди това актьорът на Слави Трифонов бе изплакал мъката си от това, че от години не му върви с връзките, тъй като заради сериозната си натовареност на работния фронт, не му остава време да излиза по срещи. След това обаче той отново се възкачи на крилете на любовта и пърхаше от щастие, че е открил любовта на живота си.

За съжаление обаче щастието му не трая дълго. От обкръжението на Виктор Калев издават, че той не пропускал възможност да й демонстрира горещите си чувства. Той я целувал страстно дори по времето, докато изчаквали на червен светофар. Всеки път, когато спирал пред дома му, първо се целували горещо с любимата му и едва тогава слизали от колата.

Приятелите на Виктор Калев са сериозно притеснени за състоянието му и се надяват в най-скоро време да открие новата си любов, защото иначе ще се съсипе. Първо обаче ще му е необходимо време, за да излекува раната си от раздялата.