Виктор не успял да преглътне унизителното отношение

Актьорът Виктор Калев се превърна в поредната звезда, която напусна „Шоуто на Слави”.

На зрителите им направи впечатление, че след дългия отпуск, който си бе взел заради тежката депресия, Виктор изчезна мистериозно от екрана. Комикът бил категоричен, че се разделя завинаги с екипа на шоуто, тъй като няма никаква енергия да продължи да играе комедийните образи и се чувства напълно сринат. След извършените прегледи, медиците били категорични, че диагнозата на Виктор е „натрупана психическа и физическа преумора". Те били категорични, че ако не си вземе почивка и то спешно, в най-скоро време ще рухне напълно.

[caption id="attachment_272985" align="alignleft" width="300"]Виктор Калев не успял да преглътне унизителното отношение Виктор Калев не успял да преглътне унизителното отношение[/caption]

Запознати твърдят, че Виктор, който е твърде емоционален, не се чувствал на мястото си в екипа на Слави от поне две години и се чувствал много подтиснат. Той от доста време се опитва да се раздели с Дългия заради хонорара, който бил унизително нисък и ежедневния тормоз, на който бил подлаган, заедно с станалите си колеги. Виктор бе част от екипа на Дългия, години наред и го подкрепяше неотлъчно. Напоследък обаче му дошло в повече, а и бил отвратен от неуважителния начин, по който Слави се отнася с подчинените си. След като за пореден път Дългия се позволил да го нахока, Виктор събрал смелост и му се опълчил.

Той си тръгнал, въпреки заплахите, че няма да му бъдат изплатени последните хонорари и горчиво ще съжалява за проявеното своеволие. В типичния си стил, Слави не закъсня с отмъщението и още в първата актьорска вечер, в която Виктор не се появи, сценаристите се изгавриха с него много жестоко. Припомняме, че още в първата седмица след напускането на Виктор, Иво Сиромахов обяви, че неговият култов персонаж - Деса Поетеса е вън от шоуто, тъй като е „умряла”.

Веднага след това скечовете и шегичките на негов гръб станаха твърде солени, граничещи с бруталността. На негово място бе вкаран образът на Мето Поето. Този факт окончателно потвърди информацията, че „двойникът на Лили Иванова”, е напуснал Слави, пише pik.bg, позовавайки се на информация на таблоида „Всеки ден”.