Божидар Караджов прогнозира две влакови катастрофи в страната

Ясновидецът Божидар Караджов, който гостува в предаването на Гала „На кафе” направи доста страховити предсказания за нещата, които ще застигнат страната ни.

Божидар Караджов заяви, че вижда нови два влакови инцидента в България. За капак на всичко пророкува и нова самолетна катастрофа като подчерта, че летателният апарат ще е на европейска авиокомпания. Според него общият брой на инцидентите със самолет ще е четири като само единият от тях ще се размине без жертви. Божидар Караджов посочи, че и в Индонезия ще има такъв инцидент.

[caption id="attachment_437565" align="alignright" width="300"]Божидар Караджов прогнозира две влакови катастрофи в страната Божидар Караджов прогнозира две влакови катастрофи в страната[/caption]

Ясновидецът посочи още, че Сирия ще бъде изтъргувана заради мира между двете големи държави – Русия и САЩ. Военните действия там ще продължат и ще бъдат свързани с нападения на НАТО за унищожението на „Ислямска държава”. В крайна сметка ще се получи Украйна за Сирия, твърди той.

По отношение на огнените стихии, Божидар Караджов предвижда, че най-уязвима ще бъде Франция. България пък няма да бъде подмината от нова порция наводнения, като най-уязвими ще са населените места покрай Искър и Дунав.

Относно южната ни съседка Гърция, Божидар Караджов прогнозира, че ще даде заден ход, а Еврозоната ще запази стабилност и няма да се разпадне както се твърди напоследък. При все, че по време на срещата преди няколко дни бе взето решение за мир в Украйна, трайният мир там ще бъде постигнат едва през юни. Новите терористични актове от страна на някои сепаратисти ще доведат до нови жертви.

Във връзка със зачестилите напоследък атентати, Божидар Караджов посочи, че най-сериозно застрашени за момента са Англия и Германия, пише Блиц. В заключение ясновидецът бе помолен от Гала да направи прогноза за живота на няколко известни личности. Той прогнозира, че Андреа и Кубрат Пулев ще създадат щастливо семейство и ще се радват на собствена рожба. Пред премиера Бойко Борисов пък се очертава възможност да стане държавен глава, но не се нае да прогнозира какво решение ще вземе в крайна сметка.