Екстрасенс вещае пожари и земетресения

Известният гадател и екстрасенс Божидар Караджов бе гост в днешното издание на предаването „На кафе” по Нова тв.

Той предрече, че в близко бъдеще страната ни ще бъде застигната от редица апокалиптични събития. Според прогнозите на Караджов само през тази година, страната ни ще бъде разтърсена от три земетресения. Успокояващото в тази прогноза е, че не се очакват фатални последици от тях.

[caption id="attachment_263725" align="alignleft" width="300"]Екстрасенсът и ясновидец Божидар димиторв Екстрасенсът и ясновидец Божидар димиторв[/caption]

Караджов подчерта, че въпреки всичко, което сполетява България, положението не е толкоз лошо, тъй като Господ ни пази. Той прогнозира, че земетресенията в област София ще са с магнитуд около 3.5 по Рихтер. Трусът ще засегне районите Свищов и Балчик-Каварна. Другото бедствие, което ще тормози страната ни през настоящата година ще са огнените стихии. Караджов прогнозира, че огромни пожари ще обхванат районите на Благоевград и Разлог, пише pik.bg.

Той обаче не спомена за страшни наводнения като това, което застигна село Бисер, което отне живота на няколко души и разруши домовете на десетки семейства. Явно картината, която за Караджов се вижда прекалено апокалиптична, всъщност не е нищо необичайно, тъй като България периодично бива разлюлявана от слаби земни трусове, без последствия. Пожарите също не са нещо необичайно, особено в периодите, в които е голяма суша, както и през зимния период, когато хората използват твърдо гориво за отопление.