Днес спират животоподдържащата техника на Боби Кристина Браун

Днес ще бъде сложен край на живота на Боби Кристина Браун.

Близките й са взели решението да изключат животоподдържащата техника точно в деня, в който се навършват три години от кончината на майка й – певицата Уитни Хюстън, пише „Ню Йорк Поуст” като се позовава на собствени източници.

Боби Кристина Браун е в мозъчна смърт от 31 януари, когато бе открита в безпомощно състояние в банята. Запознати са разтърсени от повторението на обстоятелствата, при които издъхна майка й. Медиците са категорични, че няма повече какво да се направи за Боби Кристина Браун.

[caption id="attachment_436820" align="alignright" width="300"]Днес спират животоподдържащата техника на Боби Кристина Браун Днес спират животоподдържащата техника на Боби Кристина Браун[/caption]

Припомняме, че тя бе открита в безпомощно състояние в банята на дома им от съпруга си Ник Гордън и негов приятел. Разследването на криминалистите е насочено именно към половинката на Боби Кристина БРаун, тъй като се предполага, че в случая става въпрос за домашно насилие, пише Ти Ем Зи. Съмнението е породено от факта, че тя е била с рани по устните и лицето, предава Си Ен Ен.

Криминалистите са се заели сериозно с разясняване на случая и най-вече откъде са се появили раните по лицето на Боби Кристина Браун. Според запознати срещу Ник Гордън е стартирано криминално разследване като полицейските власти изпитват известни съмнения, че той дава неверни показания по случая. Приятел на Ник Гордън – Макс Ломас твърди, че когато пристигнал в дома им на 31 януари, той бил видимо притеснен и почиствал петна от кръв.

Все още е противоречива информацията дали униформените са намерили забранени вещества при извършения обиск в дома на Боби Кристина Браун. Ник Гордън, Боби Браун и бабата Сиси Хюстън са почти непрестанно до болничното легло на Боби Кристина Браун. По-рано се появи информация, че семейството е съсипано и вече се готви за погребението на 21-годишната наследница на покойната Уитни Хюстън. Междувременно излезе информацията, че братовчедите й вече се е заформила сериозна свада заради уреждането на погребението на Боби Кристина Браун и съвпадението на датата със смъртта на майка й.

От семейството й обаче категорично отрекоха тази информация. В Ривърдейл, близо до Атланта бе проведен общ молебен за оздравяването на Боби Кристина Браун, пише hiclub.bg.