Предполага се, че Боби Кристина Браун може да е била жертва на домашно насилие

Изплуваха нови изненадващи разкрития по случая с Боби Кристина Браун.

Оказва се, че има издадена заповед за ареста на Боби Кристина Браун от съдебните власти само два дни преди да бъде открита в безпомощно състояние във ваната на жилището си. „Дейли Мейл” отбелязва на страниците си, че реално местонахождението на единствената наследница на покойната певица Уитни Хюстън, не е било ясно за органите на реда в деня, в който се е случил инцидентът.

[caption id="attachment_436585" align="alignright" width="300"]Предполага се, че Боби Кристина Браун може да е била жертва на домашно насилие Предполага се, че Боби Кристина Браун може да е била жертва на домашно насилие[/caption]

Заповедта за ареста на Боби Кристина Браун е издадена от местния съд на 28 януари, тъй като не присъствала на проведеното преди две седмици съдебно заседание. Запознати разкриват, че поводът за съдебното заседание е бил фактът, че на 09.09.2014 г., Боби Кристина Браун е шофирала луксозно спортно возило с изтекъл срок за регистрация в Алфарета.

Тя е трябвало да се изправи пред съда в обвинение за дребно престъпление. Запознати разкриват, че максималното наказание за подобно провинение е запориране на автомобила и глоба от 2 500 долара. Междувременно стана ясно, че полицейските власти вече разследват инцидента, при който Боби Кристина Браун бе открита в безпомощно състояние във ваната.

Не се изключва вероятността Ник Гордън, който й е законен съпруг да е излъгал разследващите. Криминалистите са съсредоточили вниманието си в търсенето на доказателства, че между него и Боби Кристина Браун е имало спречкване. Смята се, че върху нея е проявено домашно насилие часове преди да се случи инцидентът. На тази мисъл навеждат показанията на техния приятел Макс Ломас, който открил 21-годишната Боби Кристина Браун. Той посочва, че когато отишъл в дома им, съпругът й Ник Гордън бил доста притеснен и чистил петна от кръв преди пристигането на полицейските екипи и парамедиците.

Той предполага, че Боби Кристина Браун е престояла във ваната между 10 и 15 минути преди пристигането на линейката. Преди време той самият е имал проблеми с полицейските власти заради забранени вещества, с които се твърди, че е снабдявал и дъщерята на Уитни Хюстън, пише hiclub.bg.