Роси Черногорова се е затворила в себе си

Близки и приятели на бившия топ модел Роси Черногорова твърдят, че животът й е в опасност.

След като Роси Черногорова погреба съпруга си Димитър Стоянов по прякор Митьо Лудия преди броени дни, не е никак добре. Припомняме, че Митьо Лудия, бе разстрелян на метри от дома си в Градът под тепетата. Близки приятелки и роднини водят сериозна битка за живота на Роси Черногорова, която се е затворила в себе си и сякаш се е отказала да живее.

[caption id="attachment_435619" align="alignright" width="300"]Роси Черногорова се е затворила в себе си Роси Черногорова се е затворила в себе си[/caption]

Те споделят, че бившият топ модел никак не е добре и не може да преживее огромната трагедия. След смъртта на Митьо Лудия тя се е затворила в жилището си и отказва да говори с когото и да било. Освен това не отговаря и на позвъняванията на приятелките й на мобилния телефон. Тя се е превърнала в заложник на четирите стени на дома си.

Запознати разкриват, че Роси Черногорова не отговорила дори на позвъняване от модна агенция „Визаж”. Близка приятелка на модела разкрива, че се притеснява сериозно за нея и децата й. Тримата са заедно в жилището им, изолирани и със страшни мисли в главата. Специалисти също са на мнение, че това може да ги съсипе.

Въпросната приятелка на Роси Черногорова, пожелала да остане анонимна твърди, че й е звъняла няколко пъти, но очевидно тя отказва да допусне до себе си дори и най-близките си и това е повече от притеснително. Запознати разкриват, че няма как моделът да не е в шок от случилото се, тъй като двамата с Димитър Стоянов много се обичали. Те дори оприличават любовта им на тази от филмите и подчертават, че е от онези, които траят вечно.

Приятелката на Роси Черногорова изпитват ужас само от мисълта какво е в душата й сега. В заключение тя посочва, че твърденията, че Митьо Лудия се е занимавал с наркотици, са абсолютна измислица, пише pik.bg.