Ваня Цветкова била обидена от ниския хонорар, който получила за разлика от Асен Блатечки

В актьорските среди се твърди, че Асен Блатечки е прогонил Ваня Цветкова от страната ни.

Тя ще напусне родината си за втори път заради лошото момче на българското кино. „Ретро” отбелязва, че този път напускането й ще е трайно. От екипа на Слави Трифонов, който продуцира предаването „България търси талант” издават, че Ваня Цветкова категорично отказала да участва във формата тази година заради обидно ниския хонорар, който е получила при предишното си участие.

[caption id="attachment_435296" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова била обидена от ниския хонорар, който получила за разлика от Асен Блатечки Ваня Цветкова била обидена от ниския хонорар, който получила за разлика от Асен Блатечки[/caption]

Ваня Цветкова получила много по-малка сума от тази на Асен Блатечки. Актьорът успял да се спазари за цена от 50 000 лева и по този начин прецакал колежката си. След като и Глория отказа да бъде част от журито на новия сезон на „България търси талант”, Слави Трифонов е сериозно затруднен в избора си, тъй като трябва да има поне две популярни лица във формата. Ваня Цветкова обаче била непреклонна, макар и в момента да е без работни ангажименти.

Нейни колеги разкриват, че след като успя да се снима в сериалите „Фамилията” и „Седем часа разлика”, актрисата останала без работни ангажименти и това наложила отново да замине за САЩ. За разлика от голяма част от колегите си, тя категорично отказвала да продава лицето си в реклами, макар и срещу доста солидни думи, тъй като не желаела да разваля реномето си на звезда. Това е и причината, поради която отхвърляла театралните роли.

Злите езици твърдят, че не Асен Блатечки е станал причината Ваня Цветкова отново да отпраши за Щатите, а това, че заради множеството капризи и високомерното й държание, малцина продуценти и режисьори били готови да работят с нея. Близки на актрисата обаче твърдят, че Ваня Цветкова не страда ни най-малко от този факт и живее много добре зад Океана. Преди броени дни тя посрещнала свои американски приятели за 57-я си рожден ден, пише pik.bg.