Цветелина Грахич си мечтае за брак на брега на морето

Очевидно Цветелина Грахич е решила да сложи край на щуротиите.

Тя предприе една от най-сериозните крачки в човешкия живот – реши да сключи брак с приятеля й Кристиян Шаламанов. Беквокалистката от „Ку-ку бенд” и приятелят й, са се сгодили на 10 декември, но двамата решили да запазят в тайна събитието до вчера. Двойката искала да си даде малко време, за да видят как ще се чувстват. Цветелина Грахич гордо носи красивия си годежен пръстен.

[caption id="attachment_434876" align="alignright" width="168"]Цветелина Грахич си мечтае за брак на брега на морето Цветелина Грахич си мечтае за брак на брега на морето[/caption]

cvetelina_grahich2 cvetelina_grahich3 cvetelina_grahich4Запознати припомнят, че беквокалистката и Кристиян Шаламанов са заедно повече от година. Името на приятеля на Цветелина Грахич е добре познато в музикалните среди. Той е музикант и е част от оркестър „Рико Бенд”.

Цветелина Грахич написа в профила си във Фейсбук, че денят, в който Кристиян Шаламанов й е предложил да се оженят, е бил най-щастливият ден в живота й. Тя подчертава, че е получила предложението от човека, който е търсила цял живот. За мнозина е ясно, че с това събитие палавата Цветелина Грахич, за която е всеизвестен фактът, че има множество похождения зад гърба си, вероятно ще се кротне.

Според близки приятели на беквокалистката, тя най-накрая ще сложи край на волните си момински изцепки и ще се превърне в мечтаната примерна съпруга, пише pik.bg.

По всичко личи, че в „Ку-ку бенд” се задава поредната сватба. След като вокалистът на бенда Борис Солтарийски надяна брачния си хомот, няколко месеца по-късно примера му последва и Цветелина Грахич. Беквокалистката не сваля годежния си пръстен от ръката си. Запознати издават, че атрактивната босненка не е от онези жени, които държат на скъпите бижута. Неведнъж Цветелина Грахич казвала на Кристиян Шаламанов, че ако някой ден реши да й предложи брак, не е необходимо да се ръси за скъпи бижута.

Очевидно изпълнителката не се притеснява от факта, че Кристиян е от ромски произход. Тя си мечтае да сключат брак на брега на морето, пише vsekiden.com.