Мартина отмъква балета на Слави Трифонов

Мартина Огнянова крои изключително подло отмъщение на Слави Трифонов.

Твърди се, че Мартина прежалила много бързо връзката си със Слави Трифонов, както и отнетите й облаги и се е отдала на нова бурна любов. Запознати твърдят, че Мартина Огнянова често може да бъде забелязана по столичните заведения в компанията на новата си изгора – Коко Колев.

[caption id="attachment_434598" align="alignright" width="300"]Мартина отмъква балета на Слави Трифонов Мартина отмъква балета на Слави Трифонов[/caption]

Балерината не само изневери на Слави Трифонов, а и крои подли планове за отмъщение заради раздялата им. Тя възнамерява да го подхлъзне сериозно с балет „Магаданс”. Мартина Огнянова е била забелязана с останалите си колежки в едно от столичните заведения. Списание „Блясък” пък отбелязва, че бившата изгора на Слави Трифонов цяла вечер кършила кръшна снага пред очите на боксьора, с когото му изневери, а накрая за капак дори позирала за снимка с Колев в сравнително неприлична поза.

Повече от очевидно е, че танцьорката изобщо не се притеснява от това, че действията й могат да унизят Слави Трифонов. Не само че по никакъв начин не щади чувствата му, ами и крои мръсен план, за да го съсипе тотално като му отмъкне балета под носа. Запознати твърдят, че в момента, в който Мартина е решила да напусне шоуто, е провела четиричасов разговор със Слави Трифонов в кабинета му.

Шоуменът обещал на Мартина да финансира мечтата й и да й помогне да си купи собствена зала за танци. По всяка вероятност това е начин да откупи мълчанието й за пред медиите. Слави Трифонов обаче явно далеч не е предполагал, че плановете на балерината са в тази зала да й партнират останалите момичета от балета. От екипа на шоумена издават, че балет „Магаданс” вече е започнал да оредява.

Станислава Лефтерова напуска редиците на Слави Трифонов заедно с още няколко от балерините. От балет „Магаданс” засега в шоуто остават Нели Желева и половинката на Гъмзата – Юлияна. Това е и причината, поради която шоуменът търси нови попълнения за балета, пише pik.bg.