Мара Отварачката вече е госпожа Гущерова

Папараци успяха да заснемат сватбата на Мара Отварачката и милионерът Християн Гущеров.

След като успя да заведе до олтара любимия си Християн, Мара Отварачката най-накрая въздъхна с облекчение, че вече е Гущерова. Моментът, в който фолк певицата и милионерът отиват към олтара, бе уловен единствено от папараците на Николета Лозанова. Те успяха да хванат новото семейство на излизане от Ритуалната зала в квартал „Красно село” в София.

[caption id="attachment_434161" align="alignright" width="300"]Папараци уловиха сватбата на Мара Отварачката Снимките са предоставени от предаването "Папараци" на "Всеки ден" Папараци уловиха сватбата на Мара Отварачката
Снимките са предоставени от предаването "Папараци" на "Всеки ден"[/caption]

mara_otvarachkata1 mara_otvarachkata2 mara_otvarachkata3Репортерите на Николета успяха да изловят Мара Отварачката и Гущеров, въпреки крутите мерки, които бяха взети, за да се не допуснат да бъде заснет гражданския ритуал. Фолк певицата сключи втория си брак навръх рождения си ден (13 януари). Тя е убедена, че тази дата й носи късмет.

Към 16.15 ч. три джипа паркирали в локалното на бул. „Цар Борис III", а други два ги чакаха там след щателен оглед на района в търсене на неканени гости. Християн Гущеров сам докарал Мара Отварачката пред Ритуалната зала, където да си кажат „Да”. На младото семейство кумуваха бащата на Християн – Добромир Гущеров заедно с новата си половинка. Припомняме, че на тяхната сватба, която бе преди няколко месеца пък кумува Мара Отварачката.

Повече от очевидно е, че фамилията не е спазила традициите, които забраняват да кумуваш на кумувете си. В събота Мара Отварачката и Християн Гущеров ще нарушат за пореден път традициите. Погазвайки църковните канони двойката ще се венчае в храм „Св. Александър Невски” в събота.

Модни специалисти коментират, че бялата рокля не е наложителна за Мара Отварачката, тъй като бракът й с милионера Християн Гущеров не е първи. След като Мария и Християн вече официално са семейство пред държавните институции, двамата ще се вземат и пред Бог на 17 януари. Разбира се шаферка ще е дъщерята на Мара Отварачката – Марая. За църковния брак малката Марая ще бъде облечена в копие на роклята на булката, пише „Всеки ден”.