Мара Отварачката ще се врече във вярност на Християн Гущеров с рокля за 40 бона

От няколко дни насам медиите се надпреварват да пишат за предстоящата грандиозна сватба на Мара Отварачката с любимия й Християн Гущеров.

Според последната мълва, която се носи за предстоящото събитие, Мара Отварачката е пръснала луди пари за сватбената си рокля. По непотвърдена информация, роклята, с която чалгаджийката ще се врече във вечна вярност на милионера възлиза на „скромната” сума от 40 хиляди лева. Преди броени дни Мара Отварачката обяви гордо пред медиите, че милионерското синче най-накрая се е прежалил да поиска ръката й. Подготовките за предстоящото сватбено събитие започнали още на мига.

[caption id="attachment_428728" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката ще се врече във вярност на Християн Гущеров с рокля за 40 бона Мара Отварачката ще се врече във вярност на Християн Гущеров с рокля за 40 бона[/caption]

Това, което се знае за момента е, че сватбата на Мара Отварачката и Християн Гущеров ще е в София, както и че е определена датата на щастливото събитие – 17 януари 2015 година. Все още обаче не е ясно кое от многото заведения ще избере двойката.

Мара Отварачката се похвали, че от два месеца насам разглеждала каталози на дизайнери от световно ниво и дълго време се колебаела какъв момент да избере за важния ден, предвид, че се омъжва за втори път. Запознати припомнят, че Мара Отварачката вече има един брак зад гърба си – с бизнесмена от Града под тепетата Димитър Андонов, от когото е дъщеря й Марая. В това отношение Християн Гущеров е изостанал с материала, тъй като няма дете, а и за него това ще е първата сватба. Мара Отварачката споделила пред приятелки, че искрено се надява, това да е последният път, в който застава пред олтара и поради тази причина искала да заблести с изключително красива рокля. До последно тя се колебаела между тоалети на Ели Сааб и Вивиан Уестууд. За момента обаче фолк певицата пази в тайна на коя от двете световноизвестни дизайнерки се е спряла. Тя подчертава, че пази избора си в тайна не от суеверие, а за да изненада любимия си, пише pik.bg.