По тялото на Татяна Стоянова има шест огнестрелни наранявания

От Прокуратурата съобщиха, че по тялото на Татяна Стоянова са открити общо шест огнестрелни наранявания.

По случая с разстрела на Татяна Стоянова е образувано досъдебно производство, съгласно чл. 212 ал. 2 от наказателно-процесуалния кодекс. На първоначалния оглед на местопрестъплението по случая, който потресе Пазарджик, е присъствал и наблюдаващият делото прокурор.

[caption id="attachment_434033" align="alignright" width="300"]Два куршума уцелили Татяна Стоянова в главата По тялото на Татяна Стоянова има шест огнестрелни наранявания[/caption]

След извършения първоначален оглед е установено, че пиарката е разстреляна на входа на гаража си. За момента няма установени очевидци на деянието, при все че луксозната кооперация, в която пиарката е имала апартамент, се намира на центъра на града. Сигналът за разстрела на Татяна Стоянова е бил подаден на спешния телефон 112 н 18.40 ч. от нейни съседи. На този етап са установени три видеокамери, намиращи се в близост до местопрестъплението. Преглеждат се записите и се търсят още видеокамери в близкия периметър.

Предстои да бъдат извършени още редица процесуално-следствени действия, както и оперативни мероприятия за установяването на извършителя на зверското престъпление. От Прокуратурата уверяват, че оперативната работа и процесуалните действия текат изключително динамично. Те уверяват, че при наличието на нови важни обстоятелства и факти по случая, широката общественост ще бъде уведомена своевременно чрез медиите.

Цял екип от психолози към Института на МВР се е заел със случая. От там разкриват, че същият екип е работил по случая с убийството на сестрите Белнейски от Пазарджик. Разследващ, пожелал анонимност твърди, че по случая с разстрела на Татяна Стоянова работят големи психолози специалисти, които несъмнено ще успеят да стигнат до истината. Според него, за да бъде извършено убийство по такъв жесток начин има сериозна причина, която тепърва ще се разбере.

За момента не е отхвърлена нито една от версиите за зверското убийство, пише pik.bg. Припомняме, че разследващите работят по три основни версии – икономически мотив, политически мотив или личен мотив.