Предполага се, че Татяна Стоянова е познавала убиеца си

Броени часове след разстрела на Татяна Стоянова в Пазарджик наяве излязоха разтърсващи разкрития по случая.

Оказва се, че Татяна Стоянова е била разстреляна от упор и то от професионалист. Това навежда разследващите на мисълта, че вероятно пиарката на градоначалника на Пазарджик – Тодор Попов, е познавала килъра си. Запознати коментират, че разстрела й прилича на екзекуция. Предполага се, че някой е следил Татяна Стоянова и се е запознал отблизо с навиците й, пише на страниците си в. „24 часа”.

[caption id="attachment_434033" align="alignright" width="300"]Предполага се, че Татяна Стоянова е познавала убиеца си Предполага се, че Татяна Стоянова е познавала убиеца си[/caption]

Както вече е известно, Татяна Стоянова е била причакана в гаража, където е паркирала новия си джип. Тя излиза от лъскавото возило, прави две крачки и бива пресрещната от два куршума. Дори не е успяла да стигне до вратата на гаража преди да бъде убита. Има вероятност оръжието, с което е извършен разстрела да е било със заглушител, тъй като никой в района не е чул изстрели.

Няколко часа преди да бъде екзекутирана Татяна Стоянова направила резервация в ресторант, където възнамерявала да отпразнува имения си ден, уточнява „Марица”. 33-годишната жена не е омъжена, живеела е сама в апартамента си в нова кооперация. Близките й не знаят да е имала приятел. Тя е единствено дете на родителите й, които живеят в другия край на Пазарджик. Почерненото семейство научило трагичната новина от телевизията.

На този етап полицейските власти работят по три основни версии за престъплението. Едната от тях е икономическа – предполага се, че Татяна Стоянова, която е била най-приближена до градоначалника на Пазарджик да е работила по сделка за крупна сума пари, която по някаква причина се е провалила. Втората версия е фатална любов – не е изключено да е имала интимни отношения с женен мъж, която да е придобила изненадващ обрат. Третата версия, по която работят разследващите е политическа – възможно е екзекуцията на Татяна Стоянова да е предупреждение към градоначалника на Пазарджик Тодор Попов, пише pik.bg.