Семейството на Райна отпразнува Нова година в заведение в Сандански

Македонското пиле Райна извади за пръв път на показ семейството си.

Фолк певицата Райна посрещнала Новата година на участие в родния си Сандански. В заведението, в което имала участие присъствали и двамата й родители.

Райна публикува снимките от семейното празненство, с които размекна феновете си и предизвика вълна от позитивни коментари за прекрасното й семейство. Най-голямата възхита на почитателите на Райна заслужи майка й – Бояна Терзийска. Родителката на фолк певицата е на 59 години, но успя да скрие шапката на всички с младежкото си излъчване.

[caption id="attachment_433195" align="alignright" width="300"]Семейството на Райна отпразнува Нова година в заведение в Сандански Семейството на Райна отпразнува Нова година в заведение в Сандански[/caption]

rayna4 rayna3 rayna2 rayna1Феновете на Райна не пропуснаха да подчертаят, че има изключително красива и млада майка. Те са категорични, че никой не би могъл да й даде реалната възраст, на която е, предвид начина, по който изглежда. Освен множеството суперлативи по адрес на цялото й семейство, не само на майка й, под снимките се лееха и благопожелания за новата година. Почитателите й пожелават здраве и късмет за цялото семейство през 2015 година.

Някои от коментарите гласят, че си личи Райна на кого се е метнала като се подчертава, че майка й е прекрасна. Всъщност истината обаче е, че фолк изпълнителката Райна далеч не прилича на майка си по външен вид, а на баща си. Тя е истинско копие на родителя си Кирил Терзийски. Именно от него е наследила чаровната усмивка и скулестото лице. Близки до семейството на известната певица обаче издават, че по характер изцяло прилича на майка си, пише pik.bg като се позовава на информация на HotArena.net.

Навръх Коледа Райна успя да предизвика възхитата на любителите на кучета с вестта, че се е сдобила с близнаци. Изпълнителката трогна почти всички в родния си Сандански с двете малки кученца, които бяха облечени досущ като бебета. Тя успя да привлече погледа на всички минаващи покрай едно от централните кафенета в града, където бе седнала. Съгражданите й са на мнение, че вече й е време да се задоми и да стане майка, пише „Струма”.