Футболната легенда Христо Стоичков посреда 2015-а в тв студио в Маями

За Христо Стоичков няма почивка. Камата ще работи дори в новогодишната нощ – отбелязва „България днес”. Вместо да се отдаде на релакс и купон в някой тузарски курорт, футболната легенда избра да продължи кариерата си на телевизионен анализатор – пише изданието. Известно е, че той има договор с телевизионен гигант, който е насочен главно към испаноговорящите зад океана. По непотвърдена информация Христо Стоичков получава 200 хиляди долара на година за ангажиментите си към телевизията. Работодателите му са повече от доволни от българската звезда, който увеличил многократно аудиторията на спортните програми, в които коментира. Едни от най-гледаните репортажи за цялата година изобщо са интервютата на Камата с Диего Марадона. Двамата се засякоха на стадионите по време на световното първенство в Бразилия през изминалото лято. Почти сигурно Христо Стоичков ще продължи да работи за канала и през следващата година.

[caption id="attachment_432721" align="alignleft" width="300"]Христо Стоичков ще се запознае с новия на Мика Христо Стоичков ще се запознае с новия на Мика[/caption]

От тв компанията вече анонсираха, че в новогодишната нощ са подготвили страхотно шоу за зрителите си, което ще включва най-вече спортни обзори и весели коментари. Отсега вече е известно, че един от участниците в програмата ще е именно Модерния ляв. Легендата на българския футбол и на „Барселона” е склонил да посрещне 2015 г. в студиото срещу допълнителен тлъст хонорар. Все пак в първите минути на Новата година Христо Стоичков ще се присъедини към семейството си. Съпругата му Мариана и двете му щерки Михаела и Христина също са в Маями, които организират пищно празненство с приятели. На купона ще бъде и мистериозното ново гадже на Мика, за което се предполага, че е американец. Междувременно, Христо Стоичков се включи в уникална благотворителна инициатива за болни деца. Той и неговият екип участваха в специален телевизионен маратон, продължил 30 часа без прекъсване. Телевизията разказвала историите на нещастните малчугани и правила репортажи в продължение на повече от денонощие. През цялото това време Камата бил в студиото – разказва изданието.