Слави Трифонов сътвори редица изцепки по време на гостуването на рапъра Nana в шоуто му

Този път Слави Трифонов надмина дори и себе си.

Шоуменът сътвори поредната си изцепка в петъчното предаване, когато на гости му беше рап легендата Nana. Рапърът, който пристигна в България не скри, че крие истински питон в гащите си, пише BLife.

Певецът, който е родом от Гана, нашумя в родината ни покрай дуетите си с Десислава. По настояване на Слави Трифонов, Nana потвърди легендите, които се носят, че хората от неговия произход, са доста надарени и славата, която им се носи не е случайна. Той заяви пред шоумена, че съжалява, но това е истина и че крие питон в гащите си.

[caption id="attachment_429100" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов сътвори редица изцепки по време на гостуването на рапъра Nana в шоуто му Слави Трифонов сътвори редица изцепки по време на гостуването на рапъра Nana в шоуто му[/caption]

За разлика от Слави Трифонов, рап изпълнителят обаче настоя да говорят по-късно на тази тема. В отговор на това, шоуменът заяви със съжаление, че не могат да си ги мерят по телевизията, иначе Nana би се убедил, че той също е доста надарен. В крайна сметка Слави Трифонов се съгласи да си ги „мерят” зад кулисите, но това не го спря да се рови по темата.

Той попита в прав текст рапъра дали не му е кофти така и не се налага да носи специално бельо, тъй като трябва да го прикрива от време на време. Шоуменът се изцепи за пореден път, заявявайки, че него понякога „го подпира”. Nana за пореден път се опита да откаже Слави Трифонов от тази тема, заявявайки, че до момента нито една жена не се е оплакала от този факт, дори напротив – всички, с които е бил, са били щастливи. След това направи пореден опит да отклони темата като изсипа поредица от мили думи по адрес на колежката му Десислава и заяви, че е много щастлив от работата си с нея. Запознати припомнят, че музикалната кариера на известния рапър е стартирала като диджей. Рапърът отправи покана към Слави Трифонов като заяви, че много би се радвал да направят дует следващият път, когато дойде в България. Видимо сияещ от щастие шоуменът подчерта, че той е първият, който му предлага дует, пише pik.bg.