Слави Трифонов глези Мартина

Слави Трифонов глези Мартина
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов е подготвил невероятна изненада за Мартина

Напук на слуховете, че Слави Трифонов и Мартина са се разделили, оказа се, че това не е така. Близо месец кръшната балерина отсъства от шоуто. Въпреки, че Слави Трифонов не коментира дали тя ще се върне в шоуто и дали са заедно, от екипа му разкриха, че двамата все още са двойка.

Дългия е решил да зарадва половинката с невероятен подарък за Коледа. Той вече е поръчал за нея уникален телефон бижу. Айфонът струва 8800 евро и Слави Трифонов вече е поръчал изработката в луксозна бижутерия в чужбина, научи „Час пик“.

Уникалният телефон, който след броени дни ще бъде в ръцете на Мартина, единствен в страната ни. Слави Трифонов е единственият българин, който е поръчал от този телефон. Мобилният апарат е със златен панел, по който има инкрустирани диаманти. Емблемата на телефона също е инкрустирана с малки диаманти, пише Хот арена.

Слави Трифонов

Слави Трифонов глези Мартина с тузарски подаръци

Според мълвата за отсъствието на балерината от шоуто е контузия на крака. Старите болежки в костите на Мартина отново се появили. Любимата на Слави Трифонов потърсила лекарска помощ. Наложило се няколко дни да остане в болница. Лекарите препоръчали на Мартина да остане поне седмица в пълен покой и да не натоварва крака си изобщо и заради това Мартина не ходи на работа.
Въпреки, че писанията в жълтата преса постоянно разделят Слави Трифонов и балерината, оказа се, че те все още са заедно. Слави Трифионов дори е започнал строежа на тузарско имение, в което много скоро той и Мартина ще се нанесат.

Една от версиите за раздялата им беше, че блондинката е изневерила на шоумена. Според друга клюка, Слави Трифонов кръшкал постоянно на балерината и тя затова го зарязала. Дори се появи слух, че той има връзка с Десислава.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар