Лили Иванова подля вода на Слави Трифонов

Слави Трифонов не е на себе си от известно време насам.

Причината за това е, че примата на българската естрадна музика Лили Иванова е на път да му отмъкне „златната кокошка” в лицето на ангелогласната чаровница Крисия. От екипа на Слави Трифонов разкриват, че решението, което е взела Лили Иванова го е извадило от равновесие. Вероятно в най-скоро време примирието между двамата ще рухне отново. Лили Иванова възнамерява да вземе Крисия Тодорова под своето крило, пише kliuki.bg.

[caption id="attachment_428813" align="alignright" width="300"]Лили Иванова подля вода на Слави Трифонов Лили Иванова подля вода на Слави Трифонов[/caption]

За да вземе под своето крило откритието на Слави Трифонов – Крисия, Лили Иванова й е поставила условие да се откъсне от шоумена. Припомняме, че след като Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим успяха да завоюват второто място на детската Евровизия, чаровната разградчанка се срещна с Лили Иванова на събитие, на което и двете бяха тост звезди. Носи се мълвата, че именно на това събитие, Лили Иванова настояла пред родителите на Крисия да я измъкнат колкото е възможно по-бързо от Слави Трифонов. Лили Иванова заявила в прав текст пред Крисия, че притежава уникален талант и я посъветвала в никакъв случай да не се увлича по изпълнението на чалга парчета, тъй като ще погуби кариерата си още в зората й.

Лили Иванова казала на Крисия, че може да й помогне и да я направи световноизвестна при това, без да се налага да пее пошлости. Думите на примата на българската естрадна музика се забили като нож в самочувствието на Слави Трифонов. Той е готов да сложи край на примирието си с Лили Иванова и да възобнови лютата битка. Шоуменът не може да си намери място и е крайно възмутен от мръсния номер, който му скроила примата. За никого не е тайна, че ангелогласната чаровница Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим успяха да се представят на детската Евровизия и да завладеят второто място именно с песента на екипа на Слави Трифонов.