Тодор Славков ще прибере най-високия хонорар този сезон

Тодор Славков, по-известен като Малък Тошко ще прибере рекорден хонорар за участието си в Биг Брадър.

Мълвата носи, че внукът на бившия Първи – Тодор Живков – Тодор Славков ще излезе най-скъпият участник в този сезон на Биг Брадър Ол Старс. Той ще получи 80 хиляди лева. Така се е договорил с продуцентите на шоуто, за да остане цял месец под покрива на къщата на Биг Брадър заедно с останалите съквартиранти. Тази сума обаче далеч не е окончателна.

[caption id="attachment_428571" align="alignright" width="300"]Тодор Славков ще прибере най-високия хонорар този сезон Тодор Славков ще прибере най-високия хонорар този сезон[/caption]

Тодор Славков се е договорил, че ако реши да напусне риалити формата по-рано ще вземе само по 20 хиляди лева за всяка седмица, изкарана в шоуто. Първоначално Тодор Славков е бил пазарен да влезе в къщата на Биг Брадър Ол Старс като гост и при звездите от ВИП Брадър. Тъй като обаче хонорарът му се видял твърде нисък за двумесечен престой под покрива на шоуто, той категорично отказал участието си във ВИП Брадър. В крайна сметка Тодор Славков склонил да остане в шоуто, но с изричната уговорка престоят му да не е повече от месец – именно толкоз продължава предаването с участието на хората, които вече са влизали в шоуто.

При влизането си в шоуто Тодор Славков призна за пореден път, че пие спиртни напитки, колкото му понася организмът. Всъщност дори и без да беше направил това откровение, начинът му на живот е оставил следи по лицето и тялото му, подчертава „България днес”. Иначе забавният Тодор Славков успя да стресне зрителите на Нова тв с неадекватния си вид. Зрителка на Биг Брадър дори коментира, че той съвсем се е скапал – освен, че е побелял и остарял, е подпухнал от пиене. Ники Кънчев пък не пропусна да отбележи, че Тодор Славков е свалил доста килограми. Малък Тошко на свой ред се похвали, че в последно време пие доста по-малко, пише pik.bg.