Тодор Славков и Калина - става наистина горещо?!

Бонвиванът Тодор Славков не изневери на имиджа си. Внукът на Тодор Живков, познат още като Малък Тошко се показа в пълната си светлина под прожекторите.

Още преди да прекрачи прага на Къщата на Биг Брадър Ол Старс, вечния плейбой бе закопчан с белезници за Калина Паскалева. Брюнетката се изживява като журналист и писател, автор на скандална книга, която обещава да продължи с втора част. Тя се подвизава и като модел.

[caption id="attachment_428383" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Калина Паскалева със сигурност врътна главата на Тодор Славков[/caption]

Малък Тошко се показа отслабнал и заяви, че пие в по-умерени количества, но пък апетита му към съблазнителни женски форми му е останал. Това той потвърди веднага щом прекрачи прага и наред с купонджийските му лафове и подмятания, подкани съквартирантите си да си лягат. Като беше изключително нетърпелив да вкара в леглото и палавата Калина Паскалева. На която явно хич не й беше неприятно.

Двамата се вижда, че се харесват и допадат. Най-малкото защото носят в себе си желанието за купони и жажда за забавления на всяка цена. Този факт не бе подминат и от очарователната водеща Алекс Сърчаджиева. Тя дори подметна, че в най-скоро време може да има белезници, обточени в розов кант за двамата.

В къщата влезнаха общо пет двойки,които също бяха оковани един за друг с пранги. Първи в образцовия дом нахлуха актрисата Катето Евро и фитнес гуруто Ники Китаеца. Катето е с впечатляваща биография от сцената на театъра и телевизионни предавания. Ники Китаеца е познат повече като мъжа на екстравагантния певец Азис, с когото в предишен сезон на ВИП Брадър влезнаха като сеемйство. След което Ники се ожени за поп фолк певица и имат четиригодишен син. В това шоу Китаеца иска да покаже, че сто процентов мъж и да направи така, че детето му да се гордее с него.

Екзотични са и друга една двойка. Това е певицата, позната от „Мюзик айдъл” Пламена Петрова и мускулестия балканец Христо Трифонов. Той бе победител от фамилния вариант на Биг Брадър. Най-отличителното за него бе, че обича жена му да му прислугва вечер, като му поднася вечер вечеря и пиена. Пламена пък е направила свое поп фолк парче и се снимала за еротично мъжко списание.

Запопчана се оказа и жената с труден характер, певицата Петя Буюклиева. Тя бе окована за гиганта бодигард Емо Каменов. Той е познат от „Къртицата”.Тази вечер ще има още по-интересна развръзка в шоуто по Нова телевизия.

.