До 15-годишна възраст синовете ми Хасан и Ибрахим ще са най-добрите в света – смята Дениз Игнатов

В интервю за „България днес” бащата на Хасан и Ибрахим – Дениз Игнатов, разкрива подробности за живота на 10-годишните близнаци. „Те никога не са казвали, че са уморени. Като се наспят, и всичко се оправя. При тях няма умора и постоянно искат да работят, работохолици са. Искат да вървят само нагоре, но има още много върхове, които трябва да покорим. Само живот и здраве, до 15-годишна възраст Хасан и Ибрахим трябва да станат най-добрите в света. Нека това се запомни. Казвам го сега – ако Бог ни даде здраве, до тази възраст момчетата ми ще са най-добрите пианисти в света за своята възраст” – споделя бащата на талантливите близнаци.

[caption id="attachment_428561" align="alignleft" width="300"]Бащата на Хасан и Ибрахим смята, че България е ощетена на Евровизия Бащата на Хасан и Ибрахим смята, че България е ощетена на Евровизия[/caption]

На въпрос: „Какво не достигна на Хасан, Ибрахим и Крисия, за да спечелят Евровизия?”, Дениз Игнатов отговаря: „Италианската мафия им отне победата и я даде на техния представител (победител стана Винченцо от Италия с песента „Твоята първа голяма любов”. Нашата песен беше най-хубавата и на световно ниво – няма какво да си кривим душата. Всичко ни беше изпипано от начало до край, от аранжимента, през подготовката до самото представяне” – счита бащата на Хасан и Ибрахим. Той споделя, че Слави Трифонов веднага се е обадил на децата след успеха им в Малта. „Веднага се обади, като единствено съпругата ми успя да го изпревари. Чу се с целия екип и с децата. Поздрави всеки един от нас. Беше много радостен, както и ние. Каза много тържествени думи и сподели: „Благодаря ви, че успяхте да ме зарадвате” – разказва родителят на Хасан и Ибрахим. „Усещам, че той (Слави Трифонов) няма да остави децата. Абсолютно съм сигурен в това. Ние не нахалстваме да очакваме нещо от него, но виждам, че той ще им помага и в бъдеще” – убеден е Дениз Игнатов.