Любо Нейков чукна 150 кила

Любимият на мнозина актьор Любо Нейков я закърши здраво.

Повече от очевидно е, че Любо Нейков е изгубил битката с излишните килограми, след като кантарът чукна 150 килограма. Въпреки множеството скъпи диети, на които се подлага комикът, той продължава да пълнее ударно. През цялото лято Любо Нейков спазва стриктно диетата на Алла Пугачова, след което премина на диетата на Петър Димков. Въпреки това обаче, той продължава да пълнее и този факт поставя пред сериозно изпитание здравето и живота му. Той е напълнял до такава степен, че видът му вече е стряскащ дори и за неговите близки.

[caption id="attachment_426298" align="alignright" width="300"]Любо Нейков чукна 150 кила Любо Нейков чукна 150 кила[/caption]

Актьорът Башар Рахал, който е един от близките му приятели преди броени дни подчерта в предаването на Ани Салич „Извън новините”, че видът му е неузнаваем. Ливанецът посочи, че преди две десетилетия, когато са били част от първите актьори в новосъздадената тогава Нова тв, Любо Нейков е тежал едва 70 килограма, а към днешна дата е ударил 150. Любо Нейков също отчита, че е на път да изгуби безвъзвратно битката с наднорменото тегло. Той признава, че множеството излишни килограми се отразяват пагубно на здравето му.

Поради тази причина се подлага на всевъзможни диети, но тлъстините по тялото му така и не се топят. Любо Нейков продължава да търси отчайващо диетата, която ще го избави от сериозния проблем. Той непрекъснато обикаля по всевъзможни диетолози и търси добри специалисти в тази област, но така и не успява да постигне мечтаните трайни резултати. Комикът оправдава свръхтеглото си с непрекъснатия стрес, на който е подложен, но не крие, че е добър кулинар и обича да си похапва. Колегите му също са сериозно притеснени от факта, че Любо Нейков трудно успява да се пребори с апетита си и често хапва каквото иска, макар и да не е здравословно, пише pik.bg като цитира информация на „Час Пик”.