Ана Баракова лъсна в горещ сайт за запознанства

Лъснаха неподозирани разкрития за Ана Баракова, която само в рамките на една нощ се превърна в истинска сензация.

Оказва се, че учителката от Града под тепетата, която по стечение на обстоятелствата стана депутат има профил в един от горещите сайтове за запознанства. Скандалната депутатка Ана Баракова има 35 приятели във въпросния сайт. В профила й са публикувани шест фотоса, които са взети от личния й профил в социалната мрежа, пише lifestyle.bg. Прави впечатление, че профилът е създаден на 21 октомври и за последно е влизала в него преди пет дни.

[caption id="attachment_426288" align="alignright" width="224"]Ана Баракова лъсна в горещ сайт за запознанства Ана Баракова лъсна в горещ сайт за запознанства[/caption]

Разбира се не се изключва категорично вероятността този профил да е фалшив, пише жълт столичен сайт.

Ако обаче профилът й в този сайт за запознанства, в който се подвизава като „sexy_deputatka” е реален, то със сигурност Ана Баракова ще има с какво да се забавлява по време на дългите парламентарни заседания, които вероятно след време ще й се сторят твърде отегчителни. Ана Баракова успя да скандализира за пореден път обществото още в първия си ден като народен представител. По повод на протестите срещу нея, тя бе категорична, че не са нищо повече от психически тормоз. Въпреки всичко случващо се около нея, Ана Баракова подчерта, че се чувства перфектно като народен представител. При все, че в пленарната зала тя стои на последната редица, на общата снимка на новите 240 народни представители, тя застана на първата редица.

Ана Баракова не пропусна да определи протеста срещу нея като агресия, която е стартирала още от самото начало на избора й за народен представител и продължава до момента. Тя обаче подчерта, че е предприела необходимите мерки като е уведомила съответните институции. Скандалната депутатка отбеляза, че хората, които протестират срещу нея дори не я познават като личност, но пък е твърдо решена, че протестите няма да успеят да я откажат от мястото й в 43-то Народно събрание.