Грандиозен скандал разтърси из основи „Шоуто на Слави”

„Шоуто на Слави” бе разтърсено от поредния раздор.

Георги Милчев-Годжи най-накрая е взел решение да сложи край на бурната си афера с колежката си от „Шоуто на Слави” – Цветелина Грахич. Оказва се, че любовта между колегите, която ту затихваше, ту се разпалваше с нови сили, вече е в историята. От екипа на „Шоуто на Слави” издават, че Годжи и Цветелина Грахич са се разделили с грандиозен скандал. В повод за грозната сцена се превърнала изневярата на Грахич при това с непълнолетен ученик.

[caption id="attachment_425693" align="alignright" width="300"]Грандиозен скандал разтърси из основи „Шоуто на Слави” Грандиозен скандал разтърси из основи „Шоуто на Слави”[/caption]

Георги Милчев-Годжи бил много обиден от действията й. Мълвата носи, че изпълнителката се запознала с новата си любов по време на едно от участията си. Тя не успяла да устои на изкушението на 17-годишния младеж, който отишъл при своята музикална идолка, за да я помоли за автограф, пише "Всеки ден". Запознати обаче разкриват, че не това е основната причина, поради която Годжи и Цветелина Грахич са сложили край на романса си. Георги Милчев взел изненадващо решение да се събере отново със съпругата си Даниела, от която има двама сина. Двамата се развели преди години и по ирония на съдбата причината отново била изневяра. Семейството е разделено от повече от 15 години и плевенчанката отгледана почти сама децата си, огорчена от неверния си съпруг. Очевидно към днешна дата Даниела е успяла да преглътне горчивия хап и да прости на съпруга си.

Първата крачка към събирането на разделеното семейство била инициирана от неговата майка – Цветана и Слави Трифонов. Виждайки как приятелят му се измъчва в самота, Слави пръв посъветвал приятеля си да се опита да възроди семейството си. Годжи не спирал да поддържа контакт с бившата си съпруга. Виждал се с нея поне веднъж в седмицата и й изливал мъката си, пише pik.bg. Очевидно Годжи все пак ще успее да нареди живота си по някакъв начин.