Заради хонорара на Евгени Минчев останалите съквартиранти ще приберат дребни трошици

Паркетният лъв Евгени Минчев, за когото се твърди, че е напуснал ВИП Брадър не по волята на зрителите, а поради факта, че е изтекъл договорът му за престоя в шоуто, гушна завидно тлъст хонорар.

Предварителната информация сочи, че Евгени Минчев е получил 80 000 лева за участието си в риалити формата. Истината обаче е съвсем друга. Ватманът от Пазарджик е прибавил към богатството си още 250 000 лева. Запознати твърдят, че той до последно се пазарил с продуцентите и отначало наистина се говорило за 80 хил. лв. Евгени Минчев обаче им се изсмял в лицата, заявявайки, че за тази сума може да бъде само коментатор в студиото. Паркетният лъв оценил участието си на стойност 500 хил. лв, но естествено тази сума била непосилна за продуцентите. След края на преговорите, двете страни си стиснали ръцете на 250 хиляди лева, пише „Уикенд”.

[caption id="attachment_425561" align="alignright" width="300"]Заради хонорара на Евгени Минчев останалите съквартиранти ще приберат дребни трошици Заради хонорара на Евгени Минчев останалите съквартиранти ще приберат дребни трошици[/caption]

Със същия хонорар ще се облагодетелства и Йорданка Христова, която се съгласи да участва благодарение на увещанията на Евгени Минчев. Евгени Минчев бил заставен от продуцентите на предаването да не коментира в публичното пространство стойността на хонорара. Към медиите умишлено е била подадена в пъти по-малка сума от реалната, която той ще прибере в джоба си, за да не искат и останалите съквартиранти високи хонорари. Оказва се, че „лордът” е успял да надхитри всички. Хонорарът, който е получил той е изял основната част от бюджета за възнагражденията на съквартирантите и за останалите ВИП-ове са останали дребни семки и бонбонки. Твърди се, че останалите звезди са се договорили за хонорар в размер между 20 и 50 хиляди лева.

Единствената, която ще получи по-висок хонорар в сравнение с този на останалите участници във ВИП Брадър е Зорница Линдарева. На нея й били обещани 75 хиляди лева, за да се съгласи да влезе, тъй като в противен случай нямаше да може да бъде сформиран любовния триъгълник, около който се завъртя основната интрига, пише pik.bg.