Слави Трифонов пропищя от нагла кражба

Слави Трифонов стана жертва на нагли апаши. Крадци задигнаха любимото возило на шоумена. От няколко години той се движи с джип Рейндж Роувър. Возилото било паркирано в центъра на столицата. Слави Трифонов слязъл за малко. Дългия отскочил  да си купи нещо от магазинче на тротоара.

Кражбата е станала буквално за минути. Апашите отмъкнали возилото буквално под носа на Слави Трифонов. Наложило се шоуменът да извърви пътя до офиса си в бТВ пеша, научи столично издание. Въпреки случилото се Слави Трифонов решил, че е по-добре да не занимава полицията, а да се справи сам със ситуацията. Дългия предпочел да потърси помощ от свои приятели, отколкото да се довери на властите.

Разгневеният Слави Трифонов се обадил на един от приятелите си - известен бизнесмен, който притежава голяма застрахователна компания. Още на следващия ден возилото било върнато на известния му собственик. Джипът е бил открит от хората на влиятелния приятел на Слави Трифонов, пише ПИК.

[caption id="attachment_425145" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Задигнаха джипа на Слави Трифонов[/caption]

Оказва, че шоуменът е виновен за случилото се. Той не само оставил джипа си отключен, но и оставил ключовете вътре. Може би апашите са го следели отдавна и просто са изчаквали подходящия момент.

След случилото се Слави Трифонов не спира да се жалва в каква държава живеем. Дългия е възмутен от факта, че подобни нагли кражби все още се случват и то в страна, която е член на европейската общност.

Джипът на Слави Трифонов е бил задигнат в края на септември месец. Не е ясно кой е влиятелният приятел на Слави Трифонов, който му е върнал обратно откраднатото возило, както и по какъв начин джипа е бил открит за по-малко от денонощие - резултат, които полицията едва ли щеше да постигне.