Връзката на Слави Трифонов с Мартина Огнянова се разпаднала заради пищна чалгаджийка

Броени дни, след като стана ясно, че Слави Трифонов се е разделил с Мартина Огнянова, стана ясно и коя е новата му изгора.

Жълтите издания твърдят, че новата изгора на Слави Трифонов е фолк звездата Деси Слава. Към днешна дата тя е жури в предаването „Гласът на България”, чийто продуцент е Слави Трифонов. Запознати твърдят, че апетитното миньноче заместило успешно Мартина Огнянова в сърцето на Слави Трифонов. Припомняме, че булевардните издания отбелязаха, че Слави Трифонов и Мартина са се разделили заради изневярата на шоумена. Сега пък на бял свят излезе информацията, че шоуменът изневерил на балерината с Деси Слава, пише pik.bg.

[caption id="attachment_425106" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов замени Мартина с Деси Слава Слави Трифонов замени Мартина с Деси Слава[/caption]

Припомняме, че раздялата на Слави Трифонов с Мартина Огнянова я остави без работа. Отношенията помежду им били толкоз обтегнати, че шоуменът я застави да напусне работа и да търси нова реализация извън фирмата му „Седем осми” и bTV. Повече от очевидно е, че двамата разбиха мечтите си за семеен уют и дете на пух и прах. В последно време Мартина Огнянова бе забелязана да посещава многократно офиса на фирмата, който е разположен в административната сграда на НДК. Любовта между шоумена и варненката Мартина Огнянова се разгоря през 2010 година напук на наложените от самия него правила, забраняващи категорично всякакви връзки между служителите от екипа на шоуто.

Шоуменът въведе в сила тази заповед заради емоционално нестабилния басист Георги Минчев-Годжи, чиито връзки с няколко от балерините на „Магаданс” се провалиха с гръм и трясък. Първоначалните подозрения сочеха, че в причина за раздялата се е превърнал фактът, че Мартина Огнянова имала връзка с Борис Солтарийски, която Слави Трифонов така и не успял да преглътне.

Хората от екипа на Слави Трифонов коментират, че връзката на Борис Солтарийски с Мартина Огнянова била прекратена окончателно едва след като сключи брак и стана баща.