Тачо е също толкова объркан, колкото съпругата му Евгения Калканджиева

След участието си във ВИП Брадър, Тачо се превърна в една от най-обсъжданите персони от светския елит. В момента Стефан Манов - Тачо е и най-търсената известна личност за интервюта от медиите. Едва ли някога досега той се радвал на такова медийно внимание. Причината за това е мълчанието, което пазеше съпругът на Калканджиева до преди да влезе в Къщата.

Досега Тачо категорично отказваше да коментира факти от личния си живот, което даде допълнителна свобода на Жени Калканджиева да говори каквото иска пред медиите. Оказа се, че шефката на Визаж не винаги е казвала истината.

Журналист на "Блясък" потърси Тачо за коментар. След цирка, които той и Калканджиева си спретнаха в Къщата, се оказа, че той е не по-малко объркан от нея.

[caption id="attachment_424538" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо е готов да се събере с Калканджиева, ако тя зареже приятеля си[/caption]

Тачо сподели, че Зорница Линдарева се е появила в живота му в момент, в който имал проблеми с модната шефка. Той заяви, че моделката не го е привлякла с визията си, тъй като не е голяма красавица, а с търпението, което проявявала винаги към него. Тачо заяви, че Зори никога не се е държала толкова инфантилно и докато са били заедно, тя винаги го изслушвала.

Съпругът на Калканджиева заяви, че първоначално си помислил, че Зорница Линдарева има мисия да се държи с него по този начин, но в последствие разбрал, че тя се е променила. Според него, моделката вече е ударила дъното.

Тачо сподели, че Евгения Калканджиева сама му признала, че има приятел. Стефан Манов заяви, че не го познава и не знае кой е той, но е напълно възможно да е наистина бос от подземния свят, в предвид факта, че съпругата му на няколко пъти го заплашила да внимава какво говори.

Тачо е категоричен, че отново би се събрал с жена си, само ако тя зареже новия си приятел, пише Хот арена.