Калканджиева получи още един удар под кръста от съпруга си Тачо

Калканджиева е съкрушена след поредния удар, който Тачо й нанесе. Днес съквартирантите в Къщата излязоха навън, за да упражнят правото си глас в деня на изборите. На излизане от там Жени Калканджиева заяви пред журналисти, че ще гласува за силна и просперираща България. Тя допълни, че е нужно да се стимулира производството на български стоки и да се вземат мерки за икономическото развитие на районите с по-ниска численост на населението.

Калканджиева сподели, че добрият политик трябва да притежава две основни качества - да поощрява подчинените си, както и да бъде критичен към тях.

Шефката на модна агенция Визаж поиска от ВИП Брадър след като гласува да се види за 5 минути със сина си и със съпруга си. Въпреки, че желанието й противоречи на правилата в Къщата, продуцентите на формата склонили и разрешили не само на Калканджиева, но и на останалите съквартиранти да се видят с близките си.

[caption id="attachment_424332" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева е съкрушена след поредния удар от Тачо[/caption]

Единственото условие на продуцентите било на срещите да присъства човек от екипа им, за да не се допусне обсъждането на събития от живота извън Къщата.

Жени Калканджиева очакваше с нетърпение срещата с Тачо, но остана неприятно изненадана от това, което й съобщиха от формата. Тачо категорично отказал да я види, макар и само за малко. Съпругът на Калканджиева заяви, че все още е много разстроен от случилото се и не желае да се вижда със съпругата си, за да не се разстройва допълнително, пише ПИК.

Калканджиева, която изля душата си във ВИП Брадър, след напускането на Тачо, е съкрушена. Напомняме ви, че тя призна със сълзи на очи, че Тачо много й липсва и вечер не може да спи от мъка по него.

Въпреки словоизлиянието й, Тачо отказа да се види с нея.