Потрес: Виж какво направиха със задницата си Галена и Андреа!

Потрес: Виж какво направиха със задницата си Галена и Андреа!
5 (100%) 1 vote

Родните пайнерки полудяха по тази най-нова мода и решиха да се направят на холивудски звезди!

Нова мода обхвана родните чалга фурии. Те в истерия тръгнаха към козметичните салони, за да си избелват не друго, а задните си части. Първи повлякоха крак едни от най-вървежните пайнерки. Андреа, Галена и Камелия. Трите са известни сред гилдията, че веднага експериментират всяка новост в козметичната индустрия. Изпълнителките на лекия жанр на музиката опитаха новото предизвикателство на Холивуд.

Модата идва от зад океана и тамошните красавици и мега звезди са полудели по процедурата. А тя се състои в избелване на задните части. Манипулацията премахва естественото оцветяване на кожата около задния отвор. С тази козметична интервенция чистотата на кожата се гарантира и няма разлика между зоната до и около отвора на задницата. Очаква се и други от чалга гилдията да последват трите пайнерки. Те са известни с това, че първи пробват всички козметични новости.

мода

Галена и Андреа полудяха по новата мода на Холивуд

Причината за тази истерия около новата мода е, че по време на турнета и в нощните клубове публиката често вижда задните части на певиците. Затова родните поп фолк фурии са решили да се подложат на тази манипулация.

Тези, които са приложили метода върху себе си гарантират, че след това няма никаква разлика между кожата и оцветяването на задните части в отрязъка около отвора на задницата.

Горещите сцени, при които певиците провокативно разкриват задните си части с новата мода категорично прави така, че те вече да изглеждат еднакво бели и без разлика.

Доста често певиците разголват задни прелести и това е повод не да се притесняват, а да намерят начин да не се естественото им тъмно оцветяване. Новата мода гарантира една добра виизя, която чалгарките може да постигнат вече перфектно и отзад.

Новата им лудост се превърна в повод за бъзици, подмятания и доста цветущи коментари из различните форуми в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар