Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър

Зрителите на риалити формата ВИП Брадър се навдигат на бунт срещу продуцентите на шоуто заради поредната шашма.

В продължение на няколко дни на официалния сайт на ВИП Брадър, както и във фейсбук страницата на шоуто стоеше единствено снимката на Жени Калканджиева с номера, на който зрителите трябваше да я подкрепят, за да не бъде изгонена. Зрителите на шоуто недоволстват, че е повече от видно, че продуцентите въртят нови шашми и за пореден път всичко в шоуто се случва под тяхното диригентство, а не както твърдят по волята на зрителя. Бесни, феновете на ВИП Брадър коментират, че и в ефира на Нова тв отново се върти предимно снимката на Жени Калканджиева.

[caption id="attachment_423826" align="alignright" width="300"]Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър Зрители се навдигнаха срещу продуцентите на ВИП Брадър[/caption]

От екипа на ВИП Брадър обаче твърдят, че нищо не е нагласено. Те уточняват, че снимката на Жени Калканджиева излизала най-често, тъй като тя била първата номинирана. Това обаче далеч не означавало, че има някаква подкрепа от екипа на шоуто. След снощното живо предаване, лъсна и друга шашма на ВИП Брадър. Оказва се, че грандиозният екшън, който се разигра в къщата е станал още в събота и незнайно защо единственият натопен за виновник е половинката на Жени Калканджиева – Тачо. На всичкото отгоре продуцентите на ВИП Брадър крият от зрителите, че Тити Папазов е напуснал къщата още в събота, веднага след инцидента. При все, че екшънът между Зорница Линдарева и Тачо е станал още в събота, той бе излъчен по 24-часовия канал на шоуто, който уж е на живо, едва вчера. Сами можете да си направите сметка колко на живо е този канал и как зрителите на ВИП Брадър отново биват мамени най-безцеремонно. За да е още по-достоверна измамата, живото предаване бе прекъснато още при старта на скандала.

На недоволството на зрителите, че след екшъна от къщата бе изведен само съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, от екипа на предаването се оправдават, че нямало как Зорница Линдарева да бъде изведена, тъй като отново са щели да бъдат заедно в общежитието, пише pik.bg.