Къщата на ВИП Брадър се разкъсва от скандали

Скандалите под покрива на ВИП Брадър се вихрят с пълна сила.

Новият скандал в къщата на ВИП Брадър успя да извади от равновесие чувствителният Тити Папазов. Той е категоричен, че не издържа вече в къщата, която се е превърнала в инкубатор на скандали и поиска да излезе. Разбира се продуцентите не удовлетвориха желанието му и вместо това му изпратиха психолог, с който да разговаря. Специалистът се опитва по всякакъв начин да убеди Тити Папазов да остане във ВИП Брадър, но все още не е ясен крайният резултат.

[caption id="attachment_423658" align="alignright" width="300"]И Тити Папазов иска да напуска ВИП Брадър И Тити Папазов иска да напуска ВИП Брадър[/caption]

Дали Тити Папазов се е съгласил да остане в шоуто предстои са разберем тази вечер по време на живото предаване. Тити Папазов е изплакал пред експертите, че скандалите в къщата на Големия брат му идват в повече, а и освен това семейството му липсва страшно много.

Междувременно интимните тайни на съквартирантите се превърнаха в тема номер едно под покрива на ВИП Брадър. Продуцентите на шоуто печелят милиони от изповедите на съквартирантите, свързани с интимния им свят. Вече за никого не е тайна, че макар Жени Калканджиева все още да е омъжена за Тачо, двамата отдавна вече не са семейство. Освен това двойката призна, че е правила тройка. Шестата по красота в света заяви в прав текст, че е широко скроена личност що се отнася до интимния й свят. Освен това Евгения Калканджиева излъга в ефир за отношенията си с Мартин Мартинов. По-късно лъсна и тайната на Атанас Месечков, че е спал с мъж, както и че е влюбен до уши в Мика Стоичкова.

Прокрадна се и мълвата, че Албена Вулева си пада по жени, а не по представители на силния пол. Към същата група бе причислена и дъщерята на певицата Йорданка Христова – Ивана. Оказа се, че синът на Иван Иванов е пристрастен към забранените вещества. За съперницата на Жени Калканджиева – Зорница Линдарева се твърди, че е скъпо платена компаньонка, пише pik.bg. Евгени Минчев пък успя да взриви ВИП Брадър с признанието, че си е купил жилище с платена любов. И за капак на всичко паркетният лъв чисти огледалата пред камерите в къщата на ВИП Брадър със слюнка. Какво ли ще е следващата бомба, която ще разпали поредния грандиозен скандал под покрива на Големия брат?!