Каква е ролята на Невена Цонева във всичко това?!

Призьорката Невена Цонева, която грабна голямата награда на „Мюзик айдъл”, отново се яви на кастинг. Красавицата се яви на прослушване на новото музикално реалити „Гласът на България”. Появата на Невена Цонева се оказа огромна изненада не само за зрителите, но и за журито.

Тя бе избрана „на тъмно”, тъй като според регламента на предаването оценяващите са с гръб към изпълнителите. След като се обърнаха, единият от журито, певецът, който се изявява и на оперната сцена Орлин Горанов възхитено й заяви, че не само е пяла, но е изпълнила парчето си „великолепно”.

[caption id="attachment_423016" align="alignright" width="200"]Невена Цонева Невена Цонева - какво търси утвърдена певица в "Гласът на България"?![/caption]

Разбира се и четиримата ментори казаха своето единодушно „да” и певицата Невена Цонева вече е част от шоуто. Невена Цонева избра да е в отбора на поп певеца Миро, тъй като двамата успешно си партнират. Форматите „Мюзик айдъл” и „Гласът на България” са продуцирани от гологлавия шоумен Слави Трифонов.

Припомняме, че освен с победата си в „Мюзик айдъл”, Невена Цонева стана известна и със съдебните си дела. Тя водеше дълга битка из кулоарите на съда с музикалната компания „Вирджиния рекърдс”. Компанията й правеше проблем и не й издаваше клиповете и албумите. Невена Цонева спечели това дело и сега компанията трябва да й изплати обезщетение в размер на 12 000 лева.

Невена Цонева е и половинка на барабаниста на „Ку-ку бенд” от Шоуто на Слави Венков. Двамата са заедно вече седем години. В началото на връзката им Невена Цонева и Венко упорито се криеха, но накрая нещата излезнаха на светло. Слави Трифонов не приел новината усмихнат, тъй като той не искал това да се случва в екипа му, но се примирил. Двойката вече очаква и първото си дете.

Това, което не стана ясно все пак, е каква е ролята на Невена Цонева в "Гласът на България" и не е ли поредната пиарска хрумка от страна на Би Ти Ви и първенеца Слави Трифонов.