Невена Цонева пусна първите си щастливи и бременни снимки!

Цели седем години Невена Цонева и Венко отстояваха връзката си. Двойката първо се страхувала от гнева на шефа си Слави Трифонов, както и от хорските приказки. Припомняме, че барабаниста от Ку-ку бенд в екипа на „Шоуто на Слави” има едни неуспешен брак зад гърба си. От него той има една пораснала дъщеря. За да не се разкрият, че са гаджета, Венко и невена се прибирали по различно време, идвали на работа не в сходно време, за да не ги заподозрат.

[caption id="attachment_419551" align="alignright" width="222"]Невена Цонева Невена Цонева сияе от щастие[/caption]

Но накрая криеницата додеела на двамата влюбени и въпреки гнева на шефа си решили да се разкрият. Дългият хич не останал очарован от това, че в екипа му се оформя поредната двойка и то зад гърба му и за да запази имиджа си на строг ръководител доста дълго им „дърпал ушите”.

Днес Невена Цонева и Венко обитават къщата на мечтите си на тридесет минути път до столицата. Порасналата му дъщеря Паулина живее с двойката и двете глезят Венко с приготвянето на вкусни гозби и десерти. Освен с музикалната си кариера, Невена Цонева е популярна и със страстта си към кулинарията.

Готварското изкуство толкова е влязло надълбоко в нея, че тя подготвя за печат книга в тази насока. Невена Цонева се надява първото издание, което тя съчинява абсолютно сама да бъде готово за печат още през тази пролет.

През седмата година, която според повечето специалисти е преломна в живота на всяка една двойка, Невена Цонева и Венко очакват първата си рожба. А красавицата вече пусна в мрежата и първите си "щастливи и бременни" снимки.

[caption id="attachment_419552" align="aligncenter" width="300"]Щастливите бъдещи родители Невена Цонева и любимият й Венелин Венков Щастливите бъдещи родители Невена Цонева и любимият й Венелин Венков[/caption] [caption id="attachment_419553" align="aligncenter" width="300"]Море, любов и още нещо... Море, любов и още нещо...[/caption]

Феновете на Невена Цонева се скъсаха да честитят и да "орисват" бъдещото бебче с най-прекрасните си пожелания.