Диляна Попова роди син на Асен Блатечки

Манекенката Диляна Попова роди първата си рожба.

Плодът на любовта на Диляна Попова и актьора Асен Блатечки се е появил на бял свят вчера сутринта. Малкият юнак е с идеални размери и тежи 3700 грама. Момченцето носи красивото българско име Борил. Диляна Попова и първата й рожба са добре. Бащата на бебето – актьорът Асен Блатечки е безкрайно щастлив. Припомняме, че Асен Блатечки има дъщеря от съпругата си Катерина Горанова. Борил се появи на бял свят броени дни преди рождения ден на Диляна Попова, пише pik.bg като цитира информация на „Всеки ден”.

[caption id="attachment_422918" align="alignright" width="300"]Диляна Попова роди син на Асен Блатечки Диляна Попова роди син на Асен Блатечки[/caption]

Малко преди раждането на рожбата си, Диляна Попова направо полудя от ревност по Асен Блатечки и не спираше да го причаква пред дома му. В последно време актьорът се бе превърнал в жертва на двете жени, с които поддържа връзка едновременно – съпругата му Катерина Горанова и Диляна Попова. След като Асен Блатечки реши да се върне при съпругата и дъщеря си, той бе подложен на постоянен тормоз от страна на изгората си Диляна Попова. Запознати разкриват, че откакто не живеят заедно, Диляна Попова не спирала да го следи. Тя била обхваната от параноята, че актьорът може да я зареже във всеки един момент. На няколко пъти моделката била засичана да наблюдава внимателно семейното жилище на Асен Блатечки.

Щом се появял на улицата, тя изскачала пред него и настоявала да говорят. Актьорът бил изнервен до краен предел на изцепките й, но въпреки това успявал да изтърпи неприятните ситуации, без да каже и дума. Със сигурност на Асен Блатечки няма да му е никак лесно занапред, тъй като ще бъде раздвоен между родителските ангажименти към дъщеря си и към сина си от Диляна Попова – Борил. Откакто връзката между Блатечки и Диляна Попова излезе наяве, слуховете за взаимоотношенията им не спират и за миг. Повече от очевидно е, че ситуацията не се отразява много добре върху външния вид на актьора, който напоследък се е запуснал.