Диляна Попова не спира да тормози Асен Блатечки

Диляна Попова се побърка от ревност.

Напоследък Асен Блатечки се е превърнал в истинска жертва на двете си жени Диляна Попова и Катерина Горанова, с които е принуден да поддържа връзка едновременно. Макар, че към днешна дата Асен Блатечки живее със съпругата си Катерина и дъщеря им, той е подложен на непрестанен тормоз от изгората си Диляна Попова, от която чака син.

[caption id="attachment_421860" align="alignright" width="300"]Диляна Попова не спира да тормози Асен Блатечки Диляна Попова не спира да тормози Асен Блатечки[/caption]

Откакто не живее с Диляна Попова обаче, актьорът не може да си поеме дъх и за минута, тъй като моделката не спирала да го преследва. Тя е обхваната от параноята, че Блатечки може да й направи номер и да я зареже тотално във всеки един момент. Диляна Попова била засичана неколкократно да следи семейното жилище на актьора, пише „Слава”. Щом актьорът се появил на улицата без съпругата си, Диляна Попова веднага го пресрещала и настоявала да се видят и да говорят. Асен Блатечки пък се нерви, че моделката го следи изкъсо и го дебне дори когато се разхожда с дъщеря си. Въпреки всичко, за момента актьора все още успява да изтърпи неприятната ситуация с мълчание.

От известно време насам актьорът е раздвоен между родителските ангажименти, които има към дъщеря си и вниманието, което иска любовницата му – Диляна Попова, на която изненадващо направи бебе. От момента, в който излезе наяве връзката между моделката и актьора, слуховете за сложните им взаимоотношения не стихват и за миг. Повече от очевидно е, че създалата се ситуация се отразява пагубно върху външния вид на Асен Блатечки. Напоследък той е пуснал леко коремче и е на път да развали добрата си физическа форма. Освен това се забелязва, че и косата му е посивяла от ядове до такава степен, че се наложило да я подстриже, за да не прилича на старец. От обкръжението на актьора издават, че напоследък е увеличил двойно и кутиите цигари, които пуши на ден, пише pik.bg.