Жени Калканджиева и Ива Екимова са съсипани

Двете най-красиви жени в къщата на „ВИП Брадър” – Жени Калканджиева и Ива Екимова са съсипани.

Слуховете, които напоследък се носеха все по-усилено в общественото пространство, че двете красавици залитат сериозно по чашката, бяха потвърдени официално. Зрителите на риалити формата забелязаха, че Жени Калканджиева и Ива Екимова все по-често навдигат чашките от ранни зори и по цял ден не оставят алкохола. Припомняме, че името на Ива Екимова набра популярност покрай шоуто „Невада”, в което бе едно от момичетата на късмета.

[caption id="attachment_422869" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева и Ива Екимова са съсипани Жени Калканджиева и Ива Екимова са съсипани[/caption]

Днес обаче тя е с плашещи кръгове под очите. Бивш сценарист от „Жените говорят” разкрива, че Ива Екимова си падала по руската закуска (чашка чиста водка без мезе) и допълва, че без алкохола, блондинката изпадала в паника и й ставало зле. Именно поради тази причина в едно от последните състезания във „ВИП Брадър”, Ива Екимова изкрещя неистово на Жени Калканджиева да вземе виното, а след това се оправда, че уж го е искала за миската.

Жени Калканджиева пък на свой ред успя да втрещи съквартиранти и зрители на шоуто с разтърсващия си външен вид. Повече от очевидно е, че от чара и свежестта на шестата по красота в световен мащаб, не е останал и помен. Кожата на Жени Калканджиева е покрита с червени петна и пъпки, а под очите й са „виснали” няколкодневни торбички. Носи се мълвата, че причина за занемарения външен вид на миската са сънотворните и алкохолът, с които злоупотребява редовно от известно време. За никого не е тайна, че в продължение на месеци, Жени Калканджиева бе в тежка депресия заради непрестанните скандали с половинката си Стефан Манов – Тачо. Опънатите й нерви я довели до редовната употреба на сънотворни, с които си осигурявала спокоен сън. Тя не крие, че напоследък е била подложена на доста сериозен стрес и всичко това я е изтощило до краен предел. Запознати припомнят, че лошото пиянство на миската пролича и в риалитито „Къртицата”, пише pik.bg като се позовава на информация на „Всеки ден”.