Мая Манолова хваната в нарушение на закона

Мая Манолова не спазва закона. Това стана ясно от папарашка снимка, която показва, че червената депутатка не се съобразява със закона. Мая Манолова беше хваната с цигара в ръка в елитно столично заведение. Социалистката си позволява да пуши на закрито, въпреки неодобрителните погледи на останалите посетители на заведението.

[caption id="attachment_421729" align="aligncenter" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова нарушава закона[/caption]

Папарак на "Всеки ден" щракна Мая Манолова с цигара в ръка. Социалистката е в компанията на свои приятелки и нито една от дамите на масата, освен Мая Манолова, не пуши.

[caption id="attachment_421731" align="alignleft" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова пуши на закрито[/caption]

Напомняме ви, че още по време на гласуването за забраната за пушене на закрито Мая Манолова беше против приемането й. Въпреки това, докато беше вице заедно с Михаил Миков, устатата депутатка се съобразяваше с тази забрана. Дори и в студа Мая Манолова излизаше да пуши навън и никога не палеше цигара в кабинета си.

Но откакто нейният любим Ангел Найденов оглави листата във Варна, тя съвсем отпусна края. Въпреки, че половинката и не пуши и е твърдо за забраната на тютюнопушене на закрити места, Мая Манолова не се съобразява с възгледите му.

Депутатката от Кюстендил в момента е във Варна, където тече предизборната кампания на любимия й. Едва ли в негово присъствие тя си позволява подобно своеволие, коментират запознати.