Слави Трифонов не успя да сложи под шапката си рейтингово предаване

Шоуменът Слави Трифонов е бесен.

Слави Трифонов не може да се побере в кожата си заради пълната дискретност, при която продуцентите на Николета Лозанова са се трансферирали в bTV с предаването „Поверително от Н.Л.” Шоуменът, както и всички останали продуценти от медията разбрали за трансфера едва след подписването на договора и това ги изправило на нокти. Запознати твърдят, че Слави Трифонов кроил планове за преговори с ръководството на Николета Лозанова и тя да премине под неговата „шапка”.

[caption id="attachment_421706" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не успя да сложи под шапката си рейтингово предаване Слави Трифонов не успя да сложи под шапката си рейтингово предаване[/caption]

За огромно съжаление на шоумена обаче плановете му се провалили. „Всеки ден” твърди, Слави Трифонов само позира пред хората, твърдейки, че ненавижда папарашките истории. Истината обаче е, че единственото, което го интересува е рейтингът на предаването, а безспорно пикантните истории, предложени от Николета Лозанова гарантират такъв. Слави Трифонов не може да си прости, че не е успял да се облажи с предаването на плеймейтката. Запознати разкриват, че на практика това означава, че в съвсем скоро време ще се разрази сериозна война между продуцентите. На този етап все още не е ясно на коя дата ще стартира предаването, както и дали името му ще остане непроменено.

Войната в конкурентната медия Нова тв пък вече е факт. Двама от най-рейтинговите тв водещи Сашо Диков и Кеворк Кеворкян се хванаха за гушите. Сашо Диков започна разговора с госта си Кеворк Кеворкян с думите: „Ти би трябвало да си доста нещастен и самотен”. На свой ред Кеворкян заяви, че не е самотен, а с нещастието не трябва да се парадира, след което помоли водещия да не го нарича легенда, тъй като вече и Иво Аръков и Мика Стоичкова се водят легенди. В този ред на мисли Кеворкян бе категоричен, че думата легенда отдавна е изпразнена от съдържание. Кеворкян посочи, че предаването „Всяка неделя” е свалено от телевизионния ефир, тъй като вече си е свършило работата и допълни, че вече няма голям формат хора, което прави общуването му „малко самотно”, пише pik.bg.