Психолози са на мнение, че Златка Димитрова не е добре

Специалисти са категорични, че състоянието на Златка Димитрова е тревожно.

Те са на мнение, че за да преодолее шока от сполетялата я трагедия, Златка Димитрова ще трябва да прибегне до грижите на специалист, в противен случай няма да може да се справи. Само по този начин почернената Златка Димитрова ще успее да превъзмогне случилото се и да се върне отново към живота по възможно най-безболезнения начин.

[caption id="attachment_421263" align="alignright" width="300"]Психолози са на мнение, че Златка Димитрова не е добре Психолози са на мнение, че Златка Димитрова не е добре[/caption]

В интервю за „Блясък”, психологът Първолета Сивенова заявява, че е абсолютно нормално човек да изпадне в шок или в посттравматичен стрес след подобно преживяване. Сивенова е категорична, че за да избегне последствията от преживения шок и да се върне отново към нормалния ритъм на живот, Златка Димитрова ще трябва да проведе терапия при психолог, която ще й помогне да преодолее преживяното. Психоложката твърди, че не вижда причина, поради която Златка Димитрова да не успее да се изправи на крака и да продължи напред, пише pik.bg.

Припомняме, че преди броени дни Златка Димитрова нарисува неродената си рожба, след което пусна картината на търг. Наддаването бе спечелено от един от почитателите й, който брои сумата от 500 лева за творбата. Плеймейтката ще предостави спечелената сума от продажбата на платното си на дете в нужда. На малката Николета трябва да бъдат направени спешни изследвания зад граница. За целта са необходими близо седем хиляди евро, с които семейството й не разполага.

Напоследък Златка Димитрова полага усилия да се върне отново към нормалния ритъм на живот. Преди известно време тя напусна столицата и замина при сестрата на нейния любим. Въпреки тежкия момент, в който се намира, Златка Димитрова не вини никого за случилото се, в това число и свекърва й, която я засипа с редица клетви по време на бременността й. Болката на бургазлийката се усилва допълнително и от факта, че няма къде да почете паметта на мъртвата си рожба, която няма гроб заради редица бюрократични спънки.