Мария Цънцарова от bTV се омъжи в Карлово

Топ репортерката на bTV Мария Цънцарова се реши на една от най-важните крачки в живота.

Тя сключи граждански брак с човека, с когото възнамерява да подели живота си занапред. Радостната вест бе съобщена от колегата й Антон Хекимян в сутрешния блок на bTV днес. Антон Хекимян показа и снимки в ефира на bTV, запечатали моменти от щастливото събитие в живота на Мария Цънцарова. Водещият на сутрешния блок на bTV също е присъствал на радостното събитие.

[caption id="attachment_421061" align="alignright" width="300"]Мария Цънцарова от bTV се омъжи в Карлово Мария Цънцарова от bTV се омъжи в Карлово[/caption]

btv1Сватбеното тържество на Мария Цънцарова е било в Карлово. Антон Хекимян обяви в ефира на bTV, че избраника на колежката му се казва Симо, след което пожела на младата двойка съвсем скоро да съобщят, че чакат бебе. На една от снимките от сватбата на Мария Цънцарова, които Антон Хекимян показа в сутрешния блок на bTV, ясно се виждат колегите му Косьо Караджов, както и братът на Ани Цолова – Стоян Георгиев, пише pik.bg. За Мария Цънцарова може да се каже, че е щастлив човек, тъй като е сбъднала детската си мечта. Още в четвърти клас топ репортерката на bTV мечтаела да стане журналист. През януари тази година Мария Цънцарова бе репортерът, блъснат грубо от Бисер Миланов-Петното, след което хвърли цигарата си върху нея. През юли 2013 година пък (докато Мария Цънчарова още бе в Нова тв), председателят на националистическата партия „Атака” Волен Сидеров си тръгна по средата на интервюто, след като го попита за охранителите му.

Мария Цънцарова не крие, че във всяка една ситуация съществува риск, но това не я спира и тя отива както при политиците, така и при протестиращите, за да зададе въпросите си. Спомня си и най-добрият съвет, който някой й е давал някога. Съветът дошъл от оператора Петко Гюлчев (половинката на Галя Щърбева) преди интервюто й с Волен Сидеров. Тогава той я посъветвал да не му влиза в енергията. Мария Цънцарова осъзнала съвета едва след интервюто. Признава с ръка на сърце, че е изпитвала физически страх при срещата си с Бисер Миланов. Според нея само камерата е била тази, която го е спряла да й посегне, но и там спазвала правилото да не реагира, в противен случай развръзката щеше да е страшна, пише trud.bg.