Бориса Тютюнджиева ще блесне в ново амплоа

Бориса Тютюнджиева подлуди половинката си продуцента Андрей Арнаудов с капризите си. Освен пътешествията, на които любимият й я заведе, Бориса Тютюнджиева реши да поиска още нещо от продуцента, който е луд по нея и не може нищо да й откаже. Очевидно моделката знае как да извлече дивиденти от любовта на мъжа до себе си.

[caption id="attachment_420693" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева измести Николета Лозанова[/caption]

Бориса Тютюнжиева реши да става тв водеща. А кой е по-подходящ от Андрей Арнаудов да сбъдне и тази нейна мечта. Красавицата е поставила ултиматум на любимия си да изгони Николета Лозанова и тя да дойде на нейното място. Из коридорите на ТВ7 се носи слух, че Бориса Тютюнджиева е новата водеща на папарашкото предаване, което съпругата на Валери Божинов води.

Съдбата на "Поверително от Ни Ло" все още не е ясно. Предаването, както и редица други продукции вероятно от тази есен ще бъдат свалени от ефир. Напомняме ви, че заради кризата в ТВ7, повечето предавания излязоха в предсрочна ваканция, а десетки тв водещи все още чакат заплатите си за няколко месеца назад.

Едно от предаванията, които излезе предсрочно във ваканция, това беше предаването на Николета Лозанова. За сега не е ясно дали то ще продължи да се излъчва и през новия сезон. Едно е сигурно, ако то се върне в ефир, новата му водеща ще бъде Бориса Тютюнджиева, научи Хот арена.