Шок: Бориса Тютюнджиева пусна мустаци?!

Шок: Бориса Тютюнджиева пусна мустаци?!
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева шашна със странен мъх над устната, почти мустак!

Бориса Тютюнджиева завъртя мустак като на Филип Тотю. Така поне личи от снимките, които моделката си постна на страницата в социалната мрежа. Фотото направо е с качество трепач и по него ясно личи всяко едно мъхче или косъмче, което е по лицето на красавицата Бориса Тютюнджиева. Веднага нета се взриви от коментари. Някои недоволстваха, че моделката не се поддържа, а има прекалено високо самочувствие за себе си.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева май не е чувала за епилация

От картинката с фейса й ясно си личи, че манекенката Бориса Тютюнджиева е придала нова форма на веждите си. Вместо гъсти и плътни тя ги е направила тънки, извити като на момиче от азиатски произход. Според някои потребители на нета те определят веждите й по скоро като проскубани, пише hotarena.net.

Това, че има гъста растителност под горната устна го е забелязал още призьора в култовото шоу „Къртицата” Георги Стоянов. ММА боецът, който не успя да изтрае презрителното отношение на моделката към почти всички в реалите се отнесе дори с агресия към Бориса Тютюнджиева и й заяви, че има голям мустак. Явно една от най-красивите жени не се е постарала да си премахне гъстите косми, които вече са добили формата на мустак над горната й устна.

Смуглата красавица Бориса Тютюнджиева, която с убийствено самочувствие раздаваше присъди на всички явно е позабравила за епилацията. Нахаканата моделка е срината в земята от доскорошните си фенове. Те горещо й препоръчват ако не козметик, то поне да се залови със самобръсначката, за да „изтрие срама от лицето си, тоест от горната си устна”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Шок: Бориса Тютюнджиева пусна мустаци?!”

  1. kefo

    авг. 03. 2014

    расте и втора вулва, немя страшно!

Добавете коментар