Ники Дойнов и Адриана са сключили брак през юни

42-годишният новинар Ники Дойнов се е венчал тайно.

До неотдавна Ники Дойнов бе в списъка на заклетите ергени, но най-накрая се престраши да надене брачния хомот. Според информацията, публикувана на страниците на таблоида „Всеки ден”, журналистът от Нова тв е вдигнал сватба още в края на месец юни. На сватбеното тържество са присъствали роднини и доста от колегите му, които били предупредени предварително да не огласяват публично събитието, тъй като Ники Дойнов не обича личният му живот да се изкарва на показ.

[caption id="attachment_420431" align="alignright" width="300"]Ники Дойнов и Адриана са сключили брак още през юни Ники Дойнов и Адриана са сключили брак още през юни[/caption]

Избраницата на новинаря – Адриана Стоянова, е доста по-млада от него и не е част от медийните среди, каквито бяха всичките му предишни приятелки. Ники Дойнов обича да казва, че не бива да се смесват работата и любовта, тъй като това винаги вреди и на двете. Тъй като връзката им не е от много време, новинарят упорито отказвал да предприеме сериозната крачка. Ади обаче поставила ултиматум на Ники Дойнов, че ако не сключат брак ще се разделят. Изненадващо да всички близки и приятели на новинаря, той склонил, тъй като не искал да изгуби изгората си. Из коридорите на Нова тв се носи мълвата, че Ники Дойнов е имал до себе си и далеч по-интересни дами, но Адриана е човекът, който му оказва особено голямо влияние. Безспорното доказателство за това е, че се осмели да каже заветното „да” пред закона.

Във Фейсбук профилите на младоженците все още не е отбелязано щастливото събитие. Никой от тях двамата не е отбелязал, че е семеен, а булката не е сменила фамилията си с тази на новинаря. За Ники Дойнов е от особена важност да успее да запази неприкосновеността на интимния си свят и за момента успява. Той е един от малкото телевизионери, които се съгласяват изключително трудно на интервюта дори когато близки колеги от Нова тв го молят за това, пише pik.bg. Ники Дойнов и половинката му са успели да отскочат до Португалия и Швейцария това лято, което навежда на мисълта, че може да са били на сватбено пътешествие.