Златка Димитрова замина при сестрата на Миро

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка намери своето място, където да се утеши след сполетялата я трагедия.

При все, че Златка Димитрова отнесе множество клетви от страна на майката на половинката си Мирослав, тя не упреква никого за сполетялото я нещастие. Припомняме, че Златка Димитрова абортира в началото на осмия месец. Тя бе на върха на щастието, че съвсем скоро ще се сбъдне една от най-големите й мечти – да стане майка. Тя копнееше за мига, в който ще може да вземе в ръцете си първата си рожба.

[caption id="attachment_420383" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова замина при сестрата на Миро Златка Димитрова замина при сестрата на Миро[/caption]

Припомняме, че Златка Димитрова бе бременна с момче от приятеля си Мирослав. За нещастие обаче съдбата бе взела тежкото решение двамата да не се радват на плода на любовта си. След като Златка Димитрова изгуби бебето си, тя събра сили и съобщи лично за сполетялата я трагедия чрез пост в социалната мрежа Фейсбук. Към днешна дата Златка Димитрова се опитва отново да се върне към живота. Тя е заминала при сестрата на любимия си Мирослав извън София и се е отдала на пълноценна почивка след преживения шок. Неведнъж плеймейтката е разкривала в интервюта за различните медии, че най-голямата й мечта е да стане майка. Тя не просто искаше да има дете, а то да бъде от нейната голяма любов – Мирослав, пише вестник „24 часа”.

Това не е първия тежък момент в отношенията между Златка Димитрова и Мирослав, припомнят запознати. Още от самото начало връзката им е осеяна с трудности. Златка Димитрова и Мирослав се запознават във фризьорски салон. По това време Мирослав е женен и има осемгодишен син. Златка Димитрова научава, че Миро е семеен две седмици след запознанството им. Въпреки това привличането между тях е толкова силно, че Мирослав решава да загърби семейството си и да живее със Златка, пише pik.bg. След сполетялата ги трагедия мнозина злорадстват, че са си платили за прегрешенията.