Антон Хекимян разгневи шефовете си

Водещият на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин” Антон Хекимян разгневи шефовете си.

Още в първия ден, в който Антон Хекимян се върна от отпуск успя да направи гаф. Вероятно водещият все още е на отпускарска вълна и му е трудно да премери приказките си. На всички зрители на bTV направи впечатление, че напоследък колежката му Биляна Гавазова водеше сама сутрешния блок. Днес сутринта Антон Хекимян цъфна сам, без екранната си партньорка Биляна Гавазова. Той се върна в ефира на bTV с усмивка и видимо щастлив от отпуската.

[caption id="attachment_420348" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян се изцепи в ефир Антон Хекимян се изцепи в ефир[/caption]

Антон Хекимян заяви, че е било време да се завърне отново на работното си място след две седмици отпуск. Дотук добре, стига да не беше продължил с думи, които успяха да шокират зрителите, карайки ги да отворят широко очите си. Антон Хекимян заяви, че сега е време на Биляна Гавазова, която „ще ни гледа от някое по-добро място”. Предполага се, че именно тази изцепка ще предизвика гневна реакция от страна на работодателите на журналиста в лицето на bTV. Със сигурност плажът или пък някое уютно усамотено местенце, са по-добро място от студиото на bTV, но едва ли Антон Хекимян трябваше да го обявява на всеослушание от ефира, пише pik.bg. Освен всичко друго на почти всеки език този израз означава, че даденият човек вече не е измежду живите.

Любимецът на мнозина Антон Хекимян всъщност очевидно е цар на изцепките. Извън ефир, той бие рекорда по глоби за неправилно паркиране. Кроткият на пръв поглед журналист е добре познат на служителите от „Градска мобилност”. Антон Хекимян е успял да „спечели” 15 глоби за просрочено време и престой в „Зелена зона”, както и за неправилно паркиране. При все, че журналистът от bTV притежава малък „Мерцедес”, все не успява да си намери удобно място за паркиране, което да е в близост до нюзрума, за да остави колата си за през деня, докато е на работа.