Мистерията около нелепия край на лъчезарната Валя от Бургас продължава да се заплита все повече

Гибелта на хубавата Валя от Бургас все още остава обгърната в мистерия. Зла прокоба тегне над семейството на красивата бургазлийка. Вчера баща й беше открит обесен в дома си в квартал Лозово.

"168 часа" научи, че Валя от Бургас е била длъжница на лихвари от града. Медицинската сестра изтеглила кредит през лятото на 2013 година. Не е ясно каква е била сумата, но е факт, че кредитът на младата жена е бил необслужен. Валентина Иванова не е погасяла вноските си и така кредитът й се увеличил, заради натрупаните лихви по просрочените плащания.

[caption id="attachment_420174" align="alignright" width="300"]Валя от Бургас Валя от Бургас е имала дълг към лихвари[/caption]

Приятелят на удавената красавица от Бургас не е знаел за дълга й, пише БЛИЦ. Все още не е изяснено за какво е използвала сумата. Приятели на трагично загиналата красавица споделиха, че най-голямата й мечта е била да стане фолк певица. Валя от Бургас мечтаела за кариера в най-голямата музикална компания у нас - "Пайнер". Приятелите й напълно я подкрепяли, тъй като тя притежавала нужните качества за певица.

До няколко дни ще излязат резултатите от последната назначена екпсертиза по случая на Валя от Бургас. Прокурорът, работещ по случая, заяви, че ако резултатите покажат категорично, че младата жена е сложила край на живота си, разследването ще приключи.