Бащата на самоубилата се Валя от Бургас също сложи край на живота си

Бащата на Валя от Бургас се самоуби няколко месеца след като дъщеря му избра сама да сложи край на живота си. Иван Иванов се е обесил в дома си в Лозово, от където на 15 април тази година излезе красивата медицинска сестра, за да се хвърли в морето. Трагедията с баща й се е случила около 16.30 в четвъртък следобед, докато майката на Валя от Бургас била на работа.

[caption id="attachment_420159" align="alignright" width="300"]Бащата на Валя от Бургас се обеси Бащата на Валя от Бургас се обеси[/caption]

Тялото на Иван Иванов е било открито на тавана в семейния дом в Лозово от сина му - брата на удавилата се млада жена. Според близки до семейството Иван не е могъл да преживее случилото се с дъщеря му както и факта, че е не е усетил, че нещо се случва с детето му. Както знаете, бащата на Валя от Бургас е последният, който я вижда жива във фаталната вечер на 15 април.

Той отваря вратата на спалнята й и я вижда по нощница. Валя му казва, че си ляга, но само няколко минути по-късно си вика такси и се измъква тайно от дома си. От тогава следите й се губят, а месец по-късно тялото й изплува от морето. Явно трагедията с дъщеря му се е отразила пагубно на бащата на медицинската сестра. И той е избрал да увисне на въжето.

Местните коментират, че това е поредното самоубийство в семейството, след като и чичото, и бабата на Валя от Бургас са се обесили, предават от "24 часа".